Dit doen wij

Veel gezondheid en sterkte gewenst!

Geplaatst: 02-04-2020

Wij zijn ons bewust van de impact die het Coronavirus heeft op veel van onze klanten. We wensen iedereen dan ook een goede gezondheid en heel veel sterkte toe in deze onzekere tijden.

Binnen de Van Dun Advies groep doen we ons uiterste best om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We zorgen voor een veilige werkomgeving door zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Zakelijke afspraken vinden bij voorkeur telefonisch of via een videoverbinding plaats. De techniek helpt ons hierbij, waardoor we onze dienstverlening voort kunnen zetten zoals u van ons gewend bent. 

Het zijn bijzondere omstandigheden die veel vragen van ons allemaal. We willen dan ook graag onze mensen bedanken voor de flexibiliteit die zij laten zien in deze uitzonderlijke situatie. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen blijven bedienen.

 

Bereikbaarheid

Wij blijven voor al uw vragen bereikbaar via telefoonnummer 013-5199458 (Ulicoten), 0493-745015 (Someren), 0486-450160 (Reek) of via info@vandunadvies.nl. Omdat er ook vanuit huis gewerkt wordt is het mogelijk dat u niet direct doorverbonden kunt worden met de betreffende collega, hij of zij belt u dan zo snel mogelijk terug.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met uw vaste adviseur. De mobiele telefoonnummers van onze adviseurs vindt u op onze website.

 

Bedankt voor uw begrip!

 

Nieuws overzicht