Dit doen wij

Opnieuw uitstel uitspraak procedure POV en ZLTO

Geplaatst: 25-06-2020

De rechtbank stelt de uitspraak in de procedure die de POV en ZLTO hebben aangespannen tegen de provincie opnieuw uit. Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat er nog voor het zomerreces een uitspraak volgt.

In de spoedprocedure die ZLTO en POV, ondersteund door van Van Dun Advies en Geling Advies, hebben aangespannen tegen de provincie werd in januari al een uitspraak gedaan waarin de rechtbank het voorlopig aan de politiek overliet. Zodra Proviniale Staten een besluit genomen had over de Brabantse Interim Omgevingsvergunning, ofwel de versnelde verduurzaming veehouderij, zou de rechtbank een inhoudelijk oordeel vellen. De reden waarom de uitspraak nu opnieuw uitgesteld is, is onbekend.

 

Meer informatie

Via onze nieuwsberichten houden wij u op de hoogte  over deze ontwikkelingen rondom het Brabantse veehouderijbeleid en de lopende procedures.

Heeft u vragen naar aanleiding van de provinciale plannen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 013-5199458 (Ulicoten), 0493-745015 (Someren), 0486-450160 (Reek) of via info@vandunadvies.nl.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met uw vaste adviseur.

 

 

 

Nieuws overzicht