Dit doen wij

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Geplaatst: 16-03-2020

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben ook ons doen besluiten om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Wij brengen u graag op de hoogte van deze maatregelen.

Omdat het voor al onze medewerkers mogelijk is om hun werkzaamheden vanuit huis te verrichten kunnen wij er alles aan doen om onze dienstverlening voort te zetten zoals u van ons gewend bent. Daarnaast hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen;

  • Medewerkers met symptomen als koorts, niezen, hoesten, kortademigheid etc. worden verzocht om thuis te blijven.
  • Bij zakelijke afspraken zal vooraf contact op worden genomen om te overleggen of de afspraak door kan gaan (mits de gespreksdeelnemers geen gezondheidsklachten hebben). Bij voorkeur vindt de afspraak telefonisch plaats of wordt deze uitgesteld naar een later tijdstip.
  • Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en blijven het advies van het RIVM volgen. We hebben dagelijks overleg over de te nemen maatregelen en brengen u op de hoogte mochten deze gevolgen hebben voor onze dienstverlening.

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij blijven bereikbaar via telefoonnummer 013-5199458 (Ulicoten), 0493-745015 (Someren), 0486-450160 (Reek) of via info@vandunadvies.nl. Omdat er ook vanuit huis gewerkt wordt is het mogelijk dat u niet direct doorverbonden kan worden met de betreffende collega, hij of zij belt u dan zo snel mogelijk terug.

U kunt natuurlijk ook rechtstreeks contact opnemen met uw vaste adviseur. De mobiele telefoonnummers van onze adviseurs vindt u op onze website.

 

Wij danken u voor uw begrip.

 

Directie en medewerkers

Van Dun Advies BV

Verschel & Van Dun BV

Van Dun & Van Gerwen BV

Nieuws overzicht