Dit doen wij

Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen

Geplaatst: 23-01-2018

Per 1 januari 2018 hebben wij ons dienstenpakket nog verder uitgebreid. Onder de naam Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen is Van Dun Advies een samenwerking gestart met Krijger Advies. Dit betekent dat we vanaf nu ook oplossingen bieden voor al uw vraagstukken op het gebied van omgevingsrecht.

De Omgevingswet begint steeds meer vorm te krijgen. De vraag naar specifiek juridisch geschoolde adviseurs op het gebied van het omgevingsrecht neemt toe. De invoering en straks uitvoering van die wet vraagt, naast juridische kennis, om steeds meer expertise op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening, natuurbescherming en bouwwetgeving. Krijger & Van Dun heeft al die expertise in huis. Samen laten we die naadloos aansluiten op de nieuwe Omgevingswet.

 

Krijger & Van Dun

Krijger Advies en Van Dun Advies staan beide al 25 jaar stevig in de markt, hebben een klantenbestand dat elkaar perfect aanvult en hebben een no-nonsense aanpak hoog in het vaandel staan. Daar waar Van Dun Advies u in het verleden vaak doorverwees naar Helma Krijger, krijgt u nu bij juridische vraagstukken rechtstreeks te maken met Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen. Naast Helma Krijger staan er meerdere juristen voor u klaar om u met raad en daad bij te staan.

Mocht uw vraagstuk om meerdere specialismen vragen, dan bundelen we onze krachten en maken we gebruik van de gezamenlijk aanwezige kennis. We kunnen dan direct schakelen met onze collega’s van Van Dun Advies, Van Dun Ontwerp & Planologie en Verschel & Van Dun. 

 

Thuis in omgevingsrecht

Omgevingsrecht is de verzamelnaam voor alle regels, bepalingen en plannen die voor een bepaald gebied gelden. Iedereen die wil bouwen of activiteiten wil uitvoeren in een specifieke omgeving, krijgt te maken met de wetten en regels die daar gelden. Het team van Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen zorgt voor de nodige ondersteuning rond het omgevingsrecht. Naast ons concrete, praktische advies, komen we waar nodig ook krachtig in actie.

Onze juridische adviseurs onderzoeken voor u de mogelijkheden ten aanzien van uw plannen en initiëren, voeren en begeleiden overleg met (overheids-)instanties. We stellen we beroeps- en bezwaarschriften op en waar nodig voeren we gerechtelijke procedures. We laten het echter liever niet aankomen op langdurige en kostbare procedures via de rechtbank of Raad van State; in het belang van de klant zoeken we altijd naar de beste en meest effectieve aanpak.

 

Contactgegevens

Krijger & Van Dun Omgevingsjuristen is te bereiken via onderstaande gegevens.

Dorpsstraat 54

5113 TE Ulicoten

T.             013 507 88 75

E.             info@krijger-vandun.nl

I.              www.krijger-vandun.nl

 

Tot slot

Uw dossiers zijn slechts toegankelijk voor de juristen van Krijger & Van Dun Advies. Deze gegevens worden nadrukkelijk niet uitgewisseld met andere werkmaatschappijen van Van Dun Advies, tenzij daarvoor door u toestemming wordt verleend.

Mocht u nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag.  

 

Nieuws overzicht