Dit doen wij

Innoveren in de vorm van kennis

Geplaatst: 19-03-2019

Binnen de agrarische sector worden de vraagstukken steeds complexer. Bij Van Dun houden we de ontwikkelingen en de steeds strenger wordende regelgeving dus nauwlettend in de gaten. Dat betekent dus innoveren. Maar dan voornamelijk in de vorm van kennis. Is dat innovatief zijn? Wij denken toch van wel.

Wij doen bijvoorbeeld onderzoek naar het reduceren van emissie zoals fijnstof, ammoniak en CO2. De kennis die we op doen delen we met onze relaties, zodat we een volwaardige gesprekspartner zijn en blijven bij het nemen van bouwkundige beslissingen en aanvragen van vergunningen. Met welke maatregelen of procedures dienen onze relaties rekening te houden en hoe anticiperen we hier samen tijdig op zodat plannen en bedrijfsprocessen bijgesteld kunnen worden. En dit is slechts 1 voorbeeld.

Innovatief zijn door… innovaties te traceren en de kennis over de ontwikkelingen hierin eigen te maken en vervolgens te delen met onze relaties om samen tot oplossingen te komen en eventuele problematiek binnen bedrijfsontwikkelingen te voorkomen. Van Dun Advies is daarmee bijzonder pro-actief.

Net als ons team trouwens. Dat we graag uit willen breiden met aanpakkers in diverse werkvelden. Bekijk onze vacatures hier en laat iets van je horen. Lijkt ons een fijn idee.

Nieuws overzicht